به گزارش آرمان ایران، چند روز قبل خبری به نقل از دادگستری هرمزگان، مبنی بر توقیف ۴۴هزار تن روغن خوراکی غیرقابل مصرف در گمرکات این استان در رسانهها منتشر شد. خبری که بلافاصله برای مخالفین دولت دستمایهای شد تا راست و دروغ ماجرا را در جهت تخریب دولت، ترکیب کنند.
یاشار سلطانی خبرنگار اصلاحطلب مدعی شد که ۴۷هزار تن روغن خوراکی مسموم در شرایطی که تاریخ مصرف آنها نیز به پایان رسیده بود، وارد بازار شدهاند. عباس عبدی نیز در واکنش به این ادعای سلطانی نوشت: در یک جامعه متعارف پس از انتشار این خبر، همه دستاندرکاران باید فورا بازداشت و بازپرسی شوند.
روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران در جوابیهای به ادعای سلطانی این گونه واکنش نشان داد: تاریخ ثبت سفارش روغنها مربوط به دولت قبل بودهاست و از مجموع ۹۱هزارتن، سلامت ۴۴هزار تن تایید نشد که تا کنون در مخازن باقیمانده و در حال طی مراحل برای مرجوع شدن هستند. بدون تایید سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، هیچ کالایی اجازه ترخیص از گمرک را ندارد. این دو سازمان بر مبنای شاخصهای حرفهای و استانداردهای جهانی کالاها را ارزیابی میکنند و بر همین مبنا نیز ۴۴هزار تن از آن روغنها تایید نشد.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان نیز بلافاصله به این ادعای خبرنگار اصلاحطلب واکنش نشان داد و گفت: در حوزه کالاهای خوراکی وارداتی، سلامت مردم خط قرمز ماست و هیچ کالایی که از سوی مراکز بهداشتی تایید نشده باشد، هرگز از گمرک خارج نشده است.
با این توضیحات، از مقام قضایی انتظار میرود همانگونه که سلامت جسمانی مردم برایش مسئله است و از ترخیص خوراکیهای تاییدنشده جلوگیری میکند، از سلامت روانی مردم که اهمیتی کمتر از مورد اول ندارد نیز پاسبانی کرده و با شایعه پراکنان قاطعانه برخورد کند.
انتهای پیام/